26.04.2019
I Danie
(1,3,7,9,15) Zupa jarzynowa
II Danie
(1,3,7,9,15) Makaron w sosie bolognese
ALERGENY
1 - Zboża zawierające gluten.
2 - Skorupiaki i produkty pochodne.
3 - Jaja i produkty pochodne.
4 - Ryby i produkty pochodne.
5 - Orzeszki ziemne ( arachidowe).
6 - Soja i produkty pochodne.
7 - Mleka i produkty pochodne.
8 - Orzechy.
9 - Seler i produkty pochodne.
10 - Gorczyca i produkty pochodne.
11 - Nasiona Sezamu i produkty pochodne.
12 - Dwutlenek siarki i siarczany.
13 - Łubin.
14 - Mięczaki.
15 - Przyprawy - mogą zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, jaj, soi, selera, gorczycy, orzechów.
|